NYUGODTAN BEJÖHETSZ

BIZTONSÁGOS HELY

nyugodtan bejöhetsz

Egy üzenő matrica az emberek és állatok számára biztonságos helyeken: kereskedelmi boltok - szolgáltatók - kerthelyiségek - cégek - vállalkozások - munkahelyek - kozmetikák - iskolák - futtatók - közösségi terek - közlekedési eszközök - szervezetek - intézmények - családi otthonok ..., melyek érző lényre veszélyt nem jelentenek ! Ezzel azonosítani lehet a nyugodt jelleget!

Csak annak ajánljuk, akiknek garantáltan "szívügye" az állatvédelem, önmaga is tenni szeretne érte, személyesen is felelősséget vállal az állatokért és meg szeretné alapozni ezzel a jó közérzetet!

Keresd Te is nyugodtan a BIZTONSÁGOS HELYEKET!

ÉRZÉS VEZÉRLÉSE

IGAZ TÁRS

Kérünk minden állattulajdonos Gazdit, ha meglátja valahol ezt a matricát, csak egy pillanatra álljon meg! Mutassa meg az állatnak és amikor az ránéz, azonnal kapjon egy finom falatot és/vagy egy kedves simogatást! Érezni fogja így egyből, hogy ezen a helyen Őt sem hagyják figyelmen kívül és Neki ez biztos örömteli érzés is lesz. Az köztudott dolog, hogy az ember is lehet egy állatnak igaz társa, csak képesnek kell lennie arra, hogy helyenként figyelembe vegye az érzéseit! Persze néha van úgy, hogy egy érző lény épp nem baráti együttérzésre vágyik, hanem amire igazán szüksége van az ennél sokkal szorosabb kötődés és mélyebb empátia.

EGYÜTTÉRZÉS

FÉLELEM NÉLKÜL

állat és ember

Tapasztalataink szerint a kor, a nem, vagy a méret nincs meghatározó befolyással az adott pillanatnyi viselkedésre. Ezektől az még lehet teljesen nyugodt vagy nagyon zavart. Egy állat és ember kapcsolatban, ami igazán fontos: az a kölcsönös figyelem, az arányos viszony és az egymáshoz illeszkedés. Ha valamelyik hiányt szenved egy bizalmi kapcsolatban, abból előfordulhat nyugtalanító érzés.

környezet

Minden érző lény félhet, fajtól függetlenül! Ennek mértéke mindig az egyedi idegrendszertől , valamint az adott környezeti viszonyoktól függ. Aki kellően tudatos, az képes lehet a saját érzelmeit is befolyásolni bármely helyzetben. Akinél viszont hiányzik ebben a rutin, az kis terhelésre is könnyen elvesztheti a türelmét. Ha pedig egy adott hely ingerei már túl nagy idegi terheket okoznak, akkor az veszélyes lehet.

összhang

Ha a hely nem túl terhelő, nem túl ingerlő, illetve a belső késztetések is megfelelően kontrollálva vannak, akkor kialakulhat egy harmonikus összhang. Egy pillanatnyi nyugodt állapot, melynek építőköve: az edzett önfegyelem, a tartós viszonyrendezés, a rendszeres szoktatás. Illesztő anyaga: az időszerűség, a mértékletesség, a fokozatosság. A hely így biztonságos és a felkészítésben is van önzetlen szorgalom.

HASZNÁLAT

A matricának díja nincs, szabadon használhatja bárki, aki az értékeivel egyetért, ezt hitelesen képviseli és tenni akar azért, hogy betartsák a 2013.01.01-től hatályos Állatvédelmi törvény jogszabályait!
Egyedi alkalmazásáról mindenki döntsön önmaga, kizárólag a saját értékítélete és felelősségvállalása alapján.
Még regisztrálni sem kell, a használatáról nyilvántartás nincs! Alkalmazása teljesen önkéntes!
A veszélyeztető tényezőkről általános tájékoztatást közvetlenül a helyi szakhatóságoktól mindig kérhetsz!
Bármely veszély fennállása esetén nem javasolt az állat és/vagy az ember jelenléte semmilyen esetben sem!
Fontos: mindig biztosíts szabadon friss vizet és legyen külön az állatok után használt tisztítóeszközöd!
Figyelem: vendéglátóhelyek, szállásadók, ill. élelmiszer üzletek számára a HACCP, Jó Higiéniai Gyakorlat szerinti kockázatbecslés, veszélyelemzés és oktatás elvégzése nélkül nem javasoljuk a használatát!
Ha saját feltételeid, elvárásaid vannak, készíts erről az ügyfeleid számára egyedi tájékoztató útmutatást!

Figyelem: A matrica alkalmazása sehol nem lehet sikeres az ember elhivatottsága, felelősségvállalása, tudatossága, lelkiismeretessége és együttérzése nélkül!

Ha van kedved, egy rövid ajánlást adhatsz rólunk is! Ha Te is így érzed, csak írj ennyit : "BIZTONSÁGOS HELY".

RÖVID AJÁNLÁS